Over Eli

Over Eli!

Als kind wilde ik al zorgen en andere helpen.
Op mijn zeventiende begon ik als aspirant leerling in een verzorgingshuis in Oss en later volgde ik de opleiding ziekenverzorging.
Daarna gewerkt in allerlei gezondheidsinstellingen en me verdiept in management voor zorginstellingen.

Er kwam een moment in mijn leven, waarin ik het gevoel had dat alles vastliep, geen uitweg zag.
Ik heb toen besloten om te vertrekken uit mijn vertrouwde omgeving in Brabant en heb mijn werk in de zorg hervat in Laren ('t Gooi).
Ik was toen 25 jaar.

Ik heb daar totaal 13 jaar gewoond en gewerkt.
Hier begon mijn zoektocht en zelfonderzoek, van wie ben ik nu eigenlijk, waarom voelde ik me altijd zo onzeker, zoveel onrust en angsten,laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen. In deze tijd heb ik diverse therapieën gekregen en op alternatief gebied volgde ik vele cursussen en opleidingen. Onder anderen intuïtieve ontwikkeling, aura healing en reading, orthomoleculaire voeding, totaal balans, et cetera. Mijn belangstelling was groot op het gebied van alternatieve geneeswijzen en tot op de dag van vandaag ben ik me blijven ontwikkelen.

Terug in Brabant, inmiddels getrouwd, opnieuw mijn werk hervat, maar dan in de thuiszorg.
Mijn man is overleden aan kanker in 2004 op 52 jarige leeftijd.

Naast de wereld van energie heb ik mij de afgelopen jaren intensief bezig gehouden met de studie van het menselijk lichaam, vooral klieren en het zenuwstelsel, de twee grote regelsystemen in ons lichaam.
Alles wat te maken heeft met “gezondheid “ loopt als een rode draad door mijn leven, waarin spiritualiteit een grote rol speelt.

Bewustwording

Hoe bewust staan we in het leven!.
Hoe zorg je ervoor om je weerbaar te voelen in situaties en gebeurtenissen in je leven.
Door de tijd heen, ben ik het als een leuke uitdaging gaan zien en heeft nieuwsgierigheid het gewonnen van allerlei angsten en onzekerheden die geregeld de kop op staken.

Deze combinatie van jarenlange ervaringen in de reguliere zorg en in de wereld van energie, maakt dat we ondersteuning en adviezen kunnen bieden om je herstellend vermogen te vergroten, inzichten krijgt in de oorzaak(en), geestelijke veerkracht, innerlijke rust wat nodig is voor meer kwaliteit van leven.